Osoba sam sa darom gledanja u budućnost i sudbine ljudi.

Prve vizije i predosjećaji budućnosti desili su se u mom djetinjstvu. Godinama je moj naslijeđeni dar bio čuvana tajna i ujedno veliki teret za mene, no kako sam odrasla shvatila sam da je moj dar nešto pozitivno i da moram naći način kako da ga podijelim s drugima.

Kažu mi da sam vidovnjakinja, ali sebe ne vidim tako. Moje životno ispunjenje je pomaganje drugima da riješe svoje probleme ili sačuvaju svoju sreću. Uživam u svom radu i razgovoru s ljudima, a posebno me usrećuje svaki poziv od klijenta kad mi javi da je bolje, da se udaje ili ženi, da se zaposlio, da su uspjeli sačuvati svoj brak, da je trudna, da su vratili izgubljenu ljubav… Znam da ću njima uvijek biti vidovita Nina koja im je vratila sreću, a meni to ne smeta jer što će mi veći uspjeh od toga.

Više od pola života pomažem ljudima s najtežim problemima i imam više nego odlične rezultate jer pomažem tamo gdje drugi nisu uspjeli. Razgovor sa mnom garantira diskreciju, jer među klijentima imam i ljude iz politike, sporta, estrade i ostatka javnog života.

Na sva pitanja postoje odgovori, za sve probleme postoji rješenje

Zatražite moj savjet na

064 600 700 tel 6,99 mob 8,41 kn/min