Crna magija i uroci

Zašto baš vama u životu ništa ne ide od ruke? Imate li stalnih poteškoća sa zdravljem, ljubavne veze su vam nestabilne i ne opstaju, brak vam je u krizi, muče li vas novčani problemi, besparica i loša ulaganja – postoji velika šansa da je na vas bačen urok. Crna magija pronalazi plodno tlo u ljudskoj slabosti pa nema osobe koja nije podložna njenom djelovanju.

Pročitajte priče ljudi kojima je crna magija dovela život do samog ruba propasti:

 

CRNA MAGIJA MI JE SKORO RAZORILA OBITELJ

2

Vlasnica sam dva uspješna restorana, supruga i majka dvoje djece. Prošle godine upoznala sam muškarca koji je često dolazio na poslovne sastanke u moj restoran. Zgodan, uvijek fin i savršenih manira, tko ga ne bi zamijetio? Često me tražio savjet za organizaciju manjih poslovnih ručkova pa je tako naš odnos postao i više od prijateljskog. Ludo sam se zaljubila. Jednom me tražio i moju sliku da ima u novčaniku svoju ljubav, što mi je bilo jako romantično. S vremenom me počeo tražiti novac za neka svoja poslovna ulaganja, što sam mu normalno davala. Dovela sam se do ruba bankrota, ali me nije bilo briga. Otuđila sam se od svoje obitelji i djece, a moj ljubavnik odjednom je netragom nestao. U njegovom stanu zatekla sam druge ljude i saznala da je ostavio dugove vlasniku stana u kojem je živio. Kriminalna prošlost, prevarene žene – to je bio moj savršen ljubavnik. Suprug je saznao za sve i ostavio me. U očaju nazvala sam Ninu, koja je napravila blokadu uroka napravljenog preko moje slike. Uspjela sam svoju obitelj vratiti, hvala vam.

ZBOG UROKA NISAM MOGLA IMATI DJECE

 

3

Goran i ja oženili smo se prije 4g. Novčana besparica nas je odvela iz rodnog mjesta u Rijeku gdje je moj suprug pronašao bolji posao. Novo poznanstvo sa veselom susjedom Tanjom unijelo je nesreću u naš život. S vremenom Goranu se u svakoj prilici besramno nabacivala pa sam joj smjesta rekla da je naše druženje gotovo. Sa zlobnim osmijehom mi je rekla: „vratit ću vam za ovo!“ Od tada nismo više s njom bili u kontaktu. Prošlo je neko vrijeme, financije se popravile, željeli smo i djecu. Ali nikako da zatrudnim. Doktori kažu nema razloga za to. Tu počinju naši problemi. Svađe, ružne riječi, nerazumijevanje…suprug mi je rekao da sam kriva što nemamo dijete. Nisam znala što se to dešava s nama…dok mi jedan dan nije stigla Tanjina poruka: rekla sam ti stiglo vam je sve na naplatu. Što je ova žena učinila, kome da se obratim? Jedna stara prijateljica mi je preporučila gđu. Ninu. Nina je skinula bačen urok i to je bio naš spas. Tanja se kroz mjesec dana odselila, a kasnije sam čula od drugih da je i prije uništavala tuđe brakove. Hvala ti Nina što smo napokon postali roditelji.

BIJELA MAGIJA SPASILA MI JE BRAK

1

Sretno oženjen već 16 g. sa svojom Marijom imao sam sve. Imućan i vlasnik svoje firme što sam mogao više poželjeti? 2017. sam zaposlio mladu ženu Vesnu kao svoju asistenticu. Odlično smo surađivali a ponekad se odužilo i u kasne sate. S vremenom Vesna mi je često odgovarala dvosmislenim komentarima a i oblačila se sve izazovnije. Mom egu je godilo što me tako mlada žena smatra poželjnim. Nisam bio ni svjestan da sam se zaljubio, jer volio sam svoju ženu, ali nisam si mogao pomoći. Vesni sam htio dati sve: skupa putovanja, poklone, stan, auto, jer to ju je iznimno usrećivalo. Zanemario sam svoju ženu i varao je bez imalo grižnje savjesti. Kada je moja supruga saznala za našu vezu, učinila je ono nemoguće. Spasila me zamke lažne zaljubljenosti. Nazvala je gđu. Ninu koje je odmah vidjela klasične znakove crne magije. Posvećenim ritualom bijele magije napravila je blokadu uroka. Urok me zaludio, ali Nina mi je otvorila oči. Hvala vam.

Crna magija ulazi u energetsko polje osobe, slabi njegovu životnu energiju i truje njegov um i tijelo. Ne čekajte da bude prekasno, nazovite me!

Zatražite moj savjet na

064 600 700
tel 6,99 mob 8,41 kn/min