tarot iskustva

Htjela bih ovdje s vama podijeliti neka iskustva korisnika kojima sam pomogla u rješavanju životnih situacija uz pomoć tarota. Njihove priče su istinite, ali sažete radi povjerljivosti razgovora i diskrecije koju jamčim svojim klijentima. Htjela bih vam na ovaj način približiti tarot kao jednu pomoć u rješavanju svakodnevnih problema.


Dobar dan gđo. Nina, htio bih znati da li će moja veza uspjeti. Djevojka i ja smo u svađi, da li ćemo se pomiriti?

Karte koje sam otvorila mi pokazuju da tvoja veza nažalost nema sretnu budućnost. Pred vama je mnogo više prepreka nego što misliš. Ova svađa je bila predodređena da se desi. Koliko vidim, djevojka i ti niste kompatibilni. Ona je ta koja ne želi zasnovati obitelj već želi nekoga s kim će putovati i uživati bez obveza. Štoviše, ovdje vidim da trenutno ima neki kontakt s drugim muškarcem sličnijih interesa. No ne brini, tvoj ljubavni put će se ubrzo promijeniti. Pogledaj dobro oko sebe, jer u tvome životu postoji neka druga osoba koju ne primjećuješ. Vidim djevojku, dragu i obzirnu koju smatraš svojom prijateljicom. To je osoba koja će ti donijeti ljubavnu sreću i ispunjenje.


Muž mi stalno govori da mu je svejedno da li ćemo ostati u braku ili ne. Kaže mi da je izgubio osjećaje prema meni, no ja ipak mislim da to govori samo da bi me povrijedio. Da li je to istina što kaže i da li će naš brak opstati?

Koliko tuge i boli čujem u vašem glasu, ali usprkos tome osjećam da ste snažni i spremni na borbu za supruga. Pogledat ću vam karte. Recite stop kad ste spremni. Vidim ovdje nešto jako važno iz vaše nedavne prošlosti a što mi niste rekli. Tarot kaže da je u pitanju drugi muškarac koji vas je očarao i udaljio od vašeg supruga. Draga, vi morate znati da je vaš suprug saznao za vašu prevaru. Njegova bol je jednaka vašoj čak i veća. On vas jako voli! A sada skupite svu snagu i hrabrost koju imate i priznajte svom suprugu sve. To će biti prekretnica da krenete u nov početak i pomirenje.


Molim vas za pomoć. Teško živim i jedva se snalazim da preživim mjesec. Živim na selu, svi me ogovaraju. Radi se o oženjenom muškarcu koji me godinama prati i donosi mi nevolje. Da li ću ga se ikada riješiti i da li će biti bolje s novcem?

Od kako znate za sebe, u svakom trenutku svog života vi ste bili stijena. U vama je snaga vaših predaka koji vas tjeraju da pod svaku cijenu opstanete i da se ne predate jadima. Nevolje vas prate odmalena i kada okusite malo sreće ubrzo se sve sruši kao kula od karata. Vidim da je vaš životni put posut preprekama kao posljedica teških karmičkih tereta iz prošlosti. Ovaj špil tarot karata ipak ima za vas i pozitivne vijesti. Uz moju pomoć i savjetovanje ubrzo ćemo vas riješiti ovog muškarca koji vas uznemirava. On je opčinjen vama jer ga privlači vaša snažna aura. Iz nemoći stvara probleme vama i svojoj obitelji. Što se tiče novca, karte mi pokazuju skori novčani priljev. Potrebno je unijeti neke promjene u vaš život za koje ću vam dati smjernice. Kroz nekoliko tjedana pojaviti će se poslovna prilika koju nemojte nikako odbiti. To će se pokazati vrlo pozitivno za vas.

Tarot je za mene nešto poput ogledala duše, uz njega vidim vaše skrivene misli i osjećaje. Zovem ga tarotom istine jer uvijek daje precizne i točne odgovore ako mu pristupimo s vjerom i snagom da prihvatimo savjet koji će nas usmjeriti na pravi put. Pomoću tarot čitanja dajem vam drugačiju perspektivu za sve situacije i probleme s kojima se suočavate u životu.

Zatražite moj savjet na
064 600 700
6,99 8,41

Gđa Nina